Geschiedenis


- Verleden

Hovenier Rene Versteeg studeerde in 1997 af aan het Agrarisch Opleidingscentrum te Nijmegen. Aan de afdeling Groenvoorzieningen en Natuurlijke Omgeving, specialisatie Tuinaanleg & Onderhoud.

In 1998 startte hij het bedrijf Versteeg Hoveniersbedrijf, in zijn toenmalige woonplaats Druten. Vanwege zijn verhuizing naar Zwolle, zijn de bedrijfsactiviteiten beeindigd in 2004. Na dat jaar is hij werkzaam geweest als hovenier/projectleider bij verschillende grote en kleinere hoveniersbedrijven.

In 2007 settelde hij zich in Oss waar hij al snel weer een eigen bedrijf op poten zette; Gardens for All. Ondanks de over het algemeen lovende kritieken, valt na een opstappeling van noodlottige omstandigheden en veel strijd in 2012 helaas het doek.

Heden

Na een zeer hectische tijd, een vrije val...  heeft hij voorzichtig de weg naar boven weer gevonden!

Met meer uitdagingen, veredelde krachten, idealen dan ooit te voren... en met bloed dat kruipt waar het niet gaan kan... heeft Rene Versteeg in het voorjaar van 2017 de 1e stapjes met zijn nieuw bedrijf, Versteeg Kwaliteits Tuinen gezet!!

De naam Versteeg grijpt terug naar vroeger en is een eerbetoon aan zijn overleden vader...

En Kwaliteit... is altijd al 1 van zijn pijlers geweest!


Toekomst

Om dit alles te kunnen blijven leveren en te kunnen inspelen op nieuwe factoren/ trends/ behoeften, volgt hij al sinds zijn afstuderen in 1997, verschillende workshops en curssussen om 'up-to-date' te blijven.

Zo moet u denken aan;

- Water vasthouden in uw eigen tuin (watermanagement),

- Gebruik maken van natuurlijke producten.

 

Daarnaast gaat hij voor duurzaamheid en wil Rene Versteeg, dat eigen stukje natuur bij u thuis brengen en zorgen voor uw Tuinplezier!

Naast het leveren van Kwaliteit met oog voor details. Staan persoonlijke aandacht, een goed product voor een Eerlijke prijs, bij hem hoog in het Vaandel. 

Kortom; Laten we er samen, er iets moois van maken!


Kortom voor aanleg en onderhoud van uw tuin bent u bij Versteeg kwaliteitstuinen aan het juiste adres.